FRISTADS työasut

SIEVI työ- ja turvajalkineet

BLÅKLÄDER työasut

CRAFT urheiluasut sisä- ja ulkoliikuntaan

CUTTER & BUCK asusteet

STANNO urheiluasut kaikki lajit

Helly Hansen tuotteet

CLIQUE 2023

Tehdastoimituslippikset/päähineet
Voit suunnitella lippiksen/päähineen värityksen ja brodee-

raukset omien toivomustesi mukaisesti.

MINIMITILAUS VAIN 144 KPL

KATSO VIDEO.





Tervetuloa Polar-Asusteen sivuille

Olipa tarpeesi mikä tahansa, meiltä parhaat merkkituotteet suuresta tuotevalikoimasta, pyydä tarjous.

Autamme sinua löytämään etsimäsi tuotteen/tuotteet. Ota yhteyttä, niin etsimme sinulle muutaman hyvän ja tarkoitukseen sopivan tuotevaihtoehdon laajasta merkki- ja tuotevalikoimastamme. Logot ja tekstit toteutamme kullekin tuotteelle sopivimmalla tekniikalla, joko brodeeraamalla tai painamalla.

Polar-Asusteen toimintaa historiassa ja nykyhetkessä

Olemme toimineet jo yli 30-vuoden ajan. Toiminta käynnistettiin vapaa-ajan asujen valmistuksella ja silkkipainolla. Tuotevalikoima sisälsi pelkästään itsevalmistettuja tuotteita, kuten tuuli-, verryttely-, ja college-asuja, pelipaitoja, takkeja, neuleita ym.
Hieman myöhemmin tuotevalikoima täydentyi palolaitoksille ja teollisuuden käyttöön suunnitelluilla turva- ja suojavaatteilla.
Myöhemmin siirryimme pelkästään valmistuotteiden tuontiin / myyntiin, ja lopetimme omien tuotteiden valmistuksen. Nykyisin tuotevalikoimamme kattaa kansainvälisestikin tunnetut mainos- ja työvaate- merkit, sekä mainos- ja liikelahjatuotteiden laajan valikoiman.
Koko toimintamme ajan tuotemyynnin lisäksi olemme tarjonneet tuotteiden merkkaukset, kuten brodeeraukset sekä painotyöt eri tekniikoita käyttäen, tuotteista ja toiveista riippuen.
Tervetuloa tutustumaan.