Brodeeraus

Brodeeraus on kestävä ja vaatetta korostava yksityiskohta, minkä vuoksi se sopii mainiosti yrityksen profilointiin. Brodeerausmenetelmä soveltuu lähinnä takkeihin, paitoihin, lippiksiin, laukkuihin, sekä froteetuoteisiin, brodeeraus on joustava ja nopea tekniikka toteuttaa moniväriset logot, tuotteiden määrään katsomatta.
Laaja lankavärivalikoima takaa runsaan valinnanvaran väriyhdistelmissä.
Brodeeraukset tehdään joko suoraan tuotteisiin tai sitten erilliset brodeeratut merkit eri komponenttiin.

- BRODEERAUSMALLEJA

Silkkipaino

Perinteisin ja useinmiten edullisin painomenetelmä, niin yksivärinen kuin moniväriset kuvat ja logot soveltuvat pääasiassa parhaiten t-paitojen ja college-puseroiden painamiseen

- SILKKIPAINOMALLEJA

Lasermerkkaus

Lasermerkkauksessa "poltetaan" metalliin tai puupintaan tietokoneen ohjaaman kuvamallinteen mukaan. Näin saadaan kappaleen pintaan kuvioita ja merkkijonoja, jotka kestävät isältä pojalle. Lasermerkkaus mahdollistaa mm. yrityksen logot sekä vaihtuvat nimet. Puuhun saadaan puulajista riippuen poltetun tai kaiverrusta muistuttava jälki.

- LASEROINTIMALLEJA

Tampopaino

Tampopaino on menetelmä jolla voidaan saada hiuksen hienoa painojälkeä, esim. rannekellon tauluun tai erilaisille pinnoille jopa monivärikuvia.

- TAMPOPAINOMALLEJA


Etsaus

Etsaus sopii kaikille sähköä johtaville metalleille ja yhdistelmille. Etsattavaksi mm. työkalut, kilvet, kovametallityökalut, laakerit, teräsmukit, ym. Etsauksesta jää yleensä tumma, tyylikkäs, pysyvä jälki

- ETSAUSMALLEJA

Siirtokuvapaino

Menetelmä mahdollistaa tarkat yksityskohdat ja useampien värien käytön pienemmissäkin määrissä, soveltuu hyvin mm. t-paitojen, collepaitojen ja pelipaitojen painomenetelmäksi.

- SIIRTOKUVAPAINOMALLEJA